четвъртък, 18 юли, 2024
- Реклама -
НачалоИзследванияЛабораторията в Първа АГ вече работи и с направления по каса

Лабораторията в Първа АГ вече работи и с направления по каса

Клиничната лаборатория на Първа АГ болница „Света София“ (бившата „Тина Киркова“) поднови договора си с Националната здравноосигурителна каса. Досега тя обслужваше само хоспитализираните в болницата пациенти. От месец март лабораторията има сключен договор с НЗОК и за извънболнична помощ, което дава възможност на всеки здравноосигурен да направи необходимите си изследвания.

В лабораторията могат да се извършват всички биохимични, хематологични, хормонални изследвания, както и изследване на туморни маркери с направление от личния лекар.

„Това, с което се отличава нашата лаборатория е бързината, с която пациентите получават своите резултати – до 1-2 часа“ – поясни д-р Весела Аврамова, Началник Клинична лаборатория на болничното заведение. Тя допълни, че утвърдена болница като „Света София“, може да си позволи денонощен ритъм на работа на лабораторията си.

Освен бързина, клиничната лаборатория гарантира качество и надеждност на изследванията, които се извършват от високоспециализирани специалисти. Качеството на лабораторните резултати, както е известно, е в основата на бързото и точно поставяне на диагноза и назначаване на последващото лечение. 

СНИМКА: ТК

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -