вторник, 23 юли, 2024
- Реклама -
НачалоИзследванияБезплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми

Безплатни консултации на двойки с репродуктивни проблеми

Безвъзмездни консултации с опитни специалисти от „Виена Ин Витро Център“ в Токуда ще се проведат на 28 октомври от 17:00 до 19:00 часа. Прегледите ще се извършват от водещите специалисти по репродуктивна медицина д-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова, съвместно с проф. д-р Хайнц Щромер, основател и медицински директор на центъра.
„Двойките ще бъдат консултирани със специалист индивидуално. Когато терапията се съобрази изцяло с потребностите на конкретната двойка, шансът за постигане на желаната бременност е максимален“ – категоричен е професор Щромер. В рамките на отворените врати всички посетители ще имат възможността да разгледат центъра на малки групи и да се информират за новостите в репродуктивната медицина. Всички пациенти, на които е необходима консултация със специалист по асистирана репродукция, могат да донесат наличната си медицинска документация.

Ден на отворените врати във Виена Ин Витро Център ще се провежда ежемесечно. Необходимо е предварително записване на тел. 02/420 02 81. Специалистите по репродуктивна медицина прилагат най-съвременните технологии в областта на асистираната репродукция, а локацията на центъра в рамките на Токуда Болница позволява навременна колаборация с всички звена на многопрофилното лечебно заведение.

СНИМКА: ТОКУДА

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -