Пилатес за бременни и дами след операция в Пловдив

PRINT
alt

Нова програма по пилатес ще помага на бременни и дами след раждане и операция в Пловдив. Упражненията са подходящи и за жени с проблеми в стойката, с наднормено тегло или такива, които не са влизали в спортна зала от часа по физическо възпитание в училище. Името на комплекса е пилатес-рехабилитация, защото помага за справяне със стреса, казва неговата авторка инструкторката в Клуб Тотал Спорт Ангелина Пашалийска.
Това е лека и щадяща гимнастика с елементи от йога, с много разтягане, дишане и внимателна работа с мускулните групи, обяснява тя. Упражненията се изпълняват на фона на нежна инструментална музика, която спомага за постигане на хармония между дух и тяло. Движенията са бавни, постепенни и контролирани. Целта е да научи дамите да усещат тялото си и да влязат във връзка с него.
Ангелина Пашалийска решава да състави програмата съвсем скоро, когато й се налага да се възстановява от коремна операция. Като преподавател по йога за деца в този период усеща, че дори нейното тренирано тяло е уязвимо и има нужда от връщане в ритъм. Така разработва специалния едночасов комплекс.
Новата програма стартира на 14 септември в събота от 17 ч. в Клуб Тотал Спорт.

[Общо: 2    Средно: 4.5/5]
Пилатес за бременни и дами след операция в Пловдив беше последно модифицирана от: декември 27th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *