Пилатес за бременни и дами след операция в Пловдив

PRINT
alt

Нова програма по пилатес ще помага на бременни и дами след раждане и операция в Пловдив. Упражненията са подходящи и за жени с проблеми в стойката, с наднормено тегло или такива, които не са влизали в спортна зала от часа по физическо възпитание в училище. Името на комплекса е пилатес-рехабилитация, защото помага за справяне със стреса, казва неговата авторка инструкторката в Клуб Тотал Спорт Ангелина Пашалийска.
Това е лека и щадяща гимнастика с елементи от йога, с много разтягане, дишане и внимателна работа с мускулните групи, обяснява тя. Упражненията се изпълняват на фона на нежна инструментална музика, която спомага за постигане на хармония между дух и тяло. Движенията са бавни, постепенни и контролирани. Целта е да научи дамите да усещат тялото си и да влязат във връзка с него.
Ангелина Пашалийска решава да състави програмата съвсем скоро, когато й се налага да се възстановява от коремна операция. Като преподавател по йога за деца в този период усеща, че дори нейното тренирано тяло е уязвимо и има нужда от връщане в ритъм. Така разработва специалния едночасов комплекс.
Новата програма стартира на 14 септември в събота от 17 ч. в Клуб Тотал Спорт.

[Общо: 2    Средно: 4.5/5]
Пилатес за бременни и дами след операция в Пловдив беше последно модифицирана от: декември 27th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *