Малините увеличават шанса за забременяване

PRINT
alt

В малините има много витамин С, който е от съществено значение за мъжката плодовитост. Червените плодчета съдържат също и магнезий, който участва в производството на тестостерон, пише The Daily Mail. Освен това спасяват сперматозоиди от окислението, което причинява стресът.

Изследвания с 44 мъже са показали, че участниците в проучването, които приемали високи дози на витамин C, имали с 20% по-малко увредено ДНК, отколкото мъжете, които въобще не консумират малини.

Освен това и след зачеването антиоксидантите в малините намаляват риска от спонтанен аборт. Всяка порция малини съдържа и фолиева киселина, която е важна за бременността и особено в ранните етапи от развитие на ембриона.

В допълнение към малините учените съветват в диетата да се включат броколи и картофи. Малините са отличен избор и, ако се нуждаете от закуска. Те ще ви помогнат да поддържате здравословно тегло, необходимо за баланса на половите хормони, защото са с ниско съдържание на калории, а захарите им бавно се абсорбират през тъканта на клетката.

[Общо: 1    Средно: 1/5]
Малините увеличават шанса за забременяване беше последно модифицирана от: май 8th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *