неделя, 14 април, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаВодещият в Европа хирург д-р Сотирис Габриел преглежда в Пловдив

Водещият в Европа хирург д-р Сотирис Габриел преглежда в Пловдив

Един от водещите хирурзи в Европа д-р Сотирис Габриел на 5 септември 2018 г., сряда, ще прави в МБАЛ „Медлайн“ в Пловдив прегледи на пациенти, страдащи от хемороиди.

Всички, които имат болки, сърбежи, кървене или някакъв друг дискомфорт в областта на ануса, могат да се консултират с известния специалист. За визитата няма да се изисква направление от личния лекар, но желаещите да се прегледат трябва да си запазят час, като позвънят между 7 и 19 ч. в работни дни на тел:  0879 44 47 80.

Заболяването от хемороиди е много често срещан проблем, който се обостря през топлите месеци. Високите температури, дехидратацията на организма, влошаването на хроничния запек са някои от причините за това. Колкото по-дълго време пациентът отлага лечението си, толкова по-голям е рискът да се получат усложнения, посочи лекарят, който е началник на хирургичното отделение в болница „Докторс Хоспиталс“ в Атина.

Досега в практиката си д-р Габриел е извършил над 26 000 операции. Хемороидите лекува по миниинвазивен метод, който позволява на болния да се върне към ежедневните си задължения още в деня на интервенцията. Лазерната аблация се осъществява със съвременни високотехнологични апарати, с които работи и гръцкият хирург д-р Габриел. Освен много щадяща, тя отнема и твърде малко време – трае около 10 минути. Може да се извърши при всяка степен на развитие на хемороидите, но е по-добре да е в по-ранен стадий, защото се третират по-лесно.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -