събота, 9 декември, 2023
- Реклама -
НачалоПрофилактикаСайт на Еврокомисията помага да откажем цигарите

Сайт на Еврокомисията помага да откажем цигарите

Да откажа цигарите е едно от най-често срещаните обещания, които си даваме по Нова година. Често обаче губим битката с вредните навици, защото мотивацията пада след няколко седмици. Всеки може да получи безплатна подкрепа от кампанията на Европейската комисия „Екс пушачите са неудържими“. Тя има чисто практическо значение – регистрирате се на нейния сайт и получавате лични консултации.

С онлайн инструмента iCoach, сега вие можете да вдъхновите и мотивирате хората около вас, които се опитват да откажат цигарите. Заедно с вашето послание вие имате възможност да насърчите най-близките си хора и да се регистрират в iCoach. Този уникален подход към отказване на цигарите представлява покана да се обмислят отново ползите от отказването на цигарите, сред които са по-добро здраве, повече пари и разбира се по-добро качество на живот.

iCoach предлага:

1. Персонализирани съвети и консултации в подкрепа на пушачите да се отърват от навика си;

2. Редовни имейли за предоставяне на подкрепа при всяка стъпка от пътуването към живот без тютюнев дим;

3. Форум, който позволява на пушачите да се подкрепят взаимно и да споделят своите собствени вдъхновяващи истории;

4. Графики, които показват напредъка на потребителя към крайната цел: да стане неудържим екс пушач.

„Щастлива съм, че iCoach подкрепи хиляди потребители до момента и че кампанията „Екс пушачите са неудържими“ достигна до над 2,8 милиона души чрез нашата страница във Фейсбук“, заяви Паола Тестори Коги, генерален директор на ГД „Здравеопазване и защита на потребителите“ на Европейската комисия. „Очакваме с нетърпение да подкрепим още много пушачи за постигането на тяхната цел, живот без цигарен дим през 2013 г. С настъпването на новата година имате възможност да помогнете на приятелите и семейството си да си осигурят по-добър начин на живот и 2013 да е най-добрата година за тях до сега“.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -