четвъртък, 18 юли, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаГратис прегледи при уролог в София

Гратис прегледи при уролог в София

Безплатни урологични прегледи организира МБАЛ „Токуда Болница София“, които ще се проведат тази седмица в четвъртък, петък и събота (09 – 11 октомври 2014). Специалистите ще извършват консултации в две направления – на млади хора с установена или съмнения за бъбречно-каменна болест и на мъже над 50 години за установяване на промени или заболявания на простатната жлеза.

„Редовният преглед на простатната жлеза при мъжете е много важно за осигуряването на качеството на живота и навременното започване на лечение, когато е налице заболяване.“ – споделя д-р Калоян Давидов, началник на отделение по Урология в Токуда Болница София. Той е категоричен, че след навършване на 50 години е задължително господата поне веднъж годишно да посещават кабинета на уролог.

„Бъбречно-каменната болест може дълго да протича без изобщо пациентът да разбере, а когато възникне кризата – болката е изключително силна. Ето защо препоръчвам хората, при които има наследствен фактор – да не го неглижират“, допълва д-р Давидов.

За прегледите не се изисква направление, но е необходимо предварително записване на тел.: 02/403 4000 или 02/403 4910. Пациентите с установени заболявания трябва да носят със себе си наличната медицинска документация.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -