събота, 9 декември, 2023
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за жени, които планират бебе

Безплатни прегледи за жени, които планират бебе

За поредна година Ин витро АГ център Димитров със специален жест към дамите, които планират да станат майки. През най-женския месец от годината АГ специалистите ще провеждат безплатни първични прегледи и консултации на жени, които планират бебе. Прегледите ще се провеждат всеки четвъртък от месеца между 12 и 15 ч. в клиниката с адрес: гр. София,  ж.к. Младост I, ул. “д-р Стоян Чомаков“ 2.

Датите са: 2, 9, 16, 23 и 30 март.

„Този жест към дамите е свързан с желанието ни по-голяма част от тях да обърнат внимание на репродуктивното си здраве. Разцвета на репродуктивния период на жената е между 18 и 30 години, което е и най-добрата възраст за забременяване“, напомня д-р Йосиф Димитров (на снимката) – управител на Ин витро АГ център Димитров и специалист по репродуктивно здраве с над 40 годишен опит.  „След 30-та година фертилитета започва бавно да се понижава, а след 35 г. стремително пада надолу. Родителството не бива да се отлага“,  допълва д-р Димитров.

Всички дами, които желаят да се включат в безплатните първични прегледи и консултации през месец март, е небходимо да си запишат час предварително на телефоните на регистратурата: 02/95 473 40 ; 0888-23-22-00.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -