Реклама
Начало Профилактика Безплатни прегледи за херния във ВМА през март

Безплатни прегледи за херния във ВМА през март

0
коремна хирургия ВМА херния
Реклама

Безплатни прегледи за херния ще се проведат на различни дати през месец март 2024 в Клиника по ендоскопска, ендокринна хирургия и колопроктология на Военномедицинска академия (ВМА). Това съобщиха от лечебното заведение.

На 12 и 13 април 2024 г. във Военномедицинска академия (ВМА) ще се проведе второто издание на хирургичния форум „Sofia Hernia Days“.

В рамките на инициативата и във връзка с превенцията на едно от социалнозначимите заболявания – хернията, медицински специалисти от Клиника по ендоскопска, ендокринна хирургия и колопроктология на Военномедицинска академия (ВМА) ще извършват безплатни профилактични прегледи.

Реклама

За разлика от предходни кампании, когато фокусът бе върху ингвиналните хернии, тази година прегледите ще са посветени на пациенти с хернии на предна коремна стена (умбиликални и следоперативни).

За да се консултирате с хирурзите от ВМА, е необходимо да направите предварително записване. То е на тел.: 02/ 92 25 910, всеки работен ден от 09.00 до 14.00 часа, до изчерпване на предварително обявените часове. Прегледите ще са на следните дати: 12, 14, 19 и 21 март 2024 година, от 15.00 до 17.00 часа, в кабинет № 219, намиращ се на 2-рия етаж в Поликлиника-ВМА.

Реклама

Exit mobile version