вторник, 29 ноември, 2022
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за ендометриоза в София

Безплатни прегледи за ендометриоза в София

Специализираната болницата за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ е официален партньор на кампанията „Ендо Март 2021”, в подкрепа на пациенти, страдащи от ендометриоза. В рамките на информационната кампания в болницата ще се проведат безплатни профилактични прегледи за ендометриоза в периода от 1 март до 31 март 2021 г.

Целта на кампанията е да се повиши информираността за това често скрито заболяване, свързано с репродуктивните способности, от което страдат над 200 милиона жени по света. Кампанията се провежда по инициатива на Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ и СБАЛАГ „Майчин дом“ се включва за трета поредна година.

Ендометриозата – причини, симптоми и лечение

Консултациите и профилактичните прегледи ще са насочени както към жени, диагностицириани с ендометриоза, така и към дами с фамилна обремененост или съмнения за тази болест.

Специалистите, които ще провеждат профилактичните прегледи, ще бъдат: проф. д-р Иван Костов, д.м.н., изпълнителен директор на „Майчин дом“, д-р Иван Диков, управител на Медицински център „Майчин дом“, д-р Радко Тоцев, АГ лекар, и д-р Максим Клисурски, АГ лекар.

Профилактичните прегледи ще се провеждат в сградата на „Майчин дом“, в 214 кабинет от 13:00 до 15:00 часа. Можете да запишете своя час за преглед между 14:00 и 15:30 часа на тел.: 02/ 9172 200.

Не изпускайте новите публикации

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -