събота, 15 юни, 2024
- Реклама -
НачалоПрофилактикаБезплатни прегледи за акне във ВМА София

Безплатни прегледи за акне във ВМА София

Безплатни профилактични прегледи на пациенти с акне ще извършват специалисти от Клиниката по дерматология и венерология към ВМА, съобщават от лечебното заведение. Акцията е своеобразно продължение на проведената наскоро националната образователна кампания „Заедно сме в борбата срещу акнето”. Интересът към първата част от инициативата, която се проведе през октомври, бе много голям. Затова дерматолозите от ВМА решиха да повторят акцията с деня за безплатни прегледи. Целта им е да се насърчи и популяризира културата на посещение при дерматолог като важна стъпка в борбата срещу акнето.

Кога, къде и как да се запишем?

Прегледите ще се проведат на 16.11.2016г./сряда/, от 09:00 до 13:00 часа, в кабинети 227 и 230 в поликлиниката на ВМА. За целта е необходимо предварително записване на тел. 02/ 92 25 809 и 02/ 922 61 81, от 09:00 до 13:00 часа.

Акнето засяга 90% от тийнейджърите, но само 15% от тях се консултират със специалист дерматолог. То може да има и психологични последствия и да повлияе сериозно на начина, по който младите хора възприемат себе си и общуват с околните. Акнето не е просто естествен феномен, съпътстващ съзряването и е важно да спрем да говорим за него, като явление, което ще премине от само себе си. Много хора отлагат прегледа, защото не знаят къде да намерят добър кожен лекар за този проблем.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -