Ухапване от пчела превърна мъж в жена

PRINT

Ухапване от пчела накара мъж да се замисли за смяна на пола, а скоро съпругата му се сдобила с втора жена в домакинството, с която възпитава децата. Това разказаха двете дами по телевизонното шоу на Андесон Купър в САЩ. Хлоуи Принс се родила като Тед, кйто изкарал 8 г. щастлив брак с Рене. Двамата от град Джексън, щат Охайо, си родили и две деца. Тогава се случило нещо, което преобърнало живота им – Тед бил ухапан от пчела.

Организмът му реагирал много остро, а това предизвикало рязко падане на тестостерона в тялото му. Кожата на Тед станала много мека, придобил женствени форми. Скоро той почувствал, че му е по-добре в новото тяло. Мъжът сериозно се замислил и решил да си направи операция за смяна на пола. Въпреки че се развеждан, сега двете жени продължават да си живеят като щастлива двойка и отглеждат заедно децата си.

40-годишната Хлоуи изповядала по телевизията, че ухапването на пчелата предзвикало рядко генетично разстройство – синдром на Клайнфелтер, което пренастроило ендокринната система на мъжкия й преди организъм. Все пак Тед-Хлоуи признава, че по-рано също е имала моменти, когато се е съмнявала в пола си. „Цял живот съм се борила с половата си принадлежност. Когато ме ухапа пчелата, разбрах за диагнозата, а нивото на тестостерона започна да пада, просто пожелах да се оставя на провидението. Започнаха да ми растат гърди, кожат ми стана по-мека, тялото ми се промени. Преобразяването в жена ми хареса, а аз пожелах до доведа до край всичко“, откровена е тя в телевизионното шоу.

Още като дете Тед обичал да се облича в женски дрехи, а сега най-после получил правото да прави това пред всички. На съпругата Рене й било много трудно да се примири с преобразяването на съпруга си. Мислела за раздяла, но накрая чувството за дълг пред децата надделяло. Не живеели в брак, защото Хлоуи привлича сексуално мъжете, казва още Рене пред Андерсон Купър. Двете обаче заедно се грижат за малките и си делят задълженията.

ИЗТОЧНИК: ТВ ШОУТО НА АНДЕРСОН КУПЪР

СНИМКА: andersoncooper.com

[Общо: 2    Средно: 3/5]
Ухапване от пчела превърна мъж в жена беше последно модифицирана от: януари 9th, 2019 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *