четвъртък, 28 март, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноУхапване от пчела превърна мъж в жена

Ухапване от пчела превърна мъж в жена

Ухапване от пчела накара мъж да се замисли за смяна на пола, а скоро съпругата му се сдобила с втора жена в домакинството, с която възпитава децата. Това разказаха двете дами по телевизонното шоу на Андесон Купър в САЩ. Хлоуи Принс се родила като Тед, кйто изкарал 8 г. щастлив брак с Рене. Двамата от град Джексън, щат Охайо, си родили и две деца. Тогава се случило нещо, което преобърнало живота им – Тед бил ухапан от пчела.

Организмът му реагирал много остро, а това предизвикало рязко падане на тестостерона в тялото му. Кожата на Тед станала много мека, придобил женствени форми. Скоро той почувствал, че му е по-добре в новото тяло. Мъжът сериозно се замислил и решил да си направи операция за смяна на пола. Въпреки че се развеждан, сега двете жени продължават да си живеят като щастлива двойка и отглеждат заедно децата си.

40-годишната Хлоуи изповядала по телевизията, че ухапването на пчелата предзвикало рядко генетично разстройство – синдром на Клайнфелтер, което пренастроило ендокринната система на мъжкия й преди организъм. Все пак Тед-Хлоуи признава, че по-рано също е имала моменти, когато се е съмнявала в пола си. „Цял живот съм се борила с половата си принадлежност. Когато ме ухапа пчелата, разбрах за диагнозата, а нивото на тестостерона започна да пада, просто пожелах да се оставя на провидението. Започнаха да ми растат гърди, кожат ми стана по-мека, тялото ми се промени. Преобразяването в жена ми хареса, а аз пожелах до доведа до край всичко“, откровена е тя в телевизионното шоу.

Още като дете Тед обичал да се облича в женски дрехи, а сега най-после получил правото да прави това пред всички. На съпругата Рене й било много трудно да се примири с преобразяването на съпруга си. Мислела за раздяла, но накрая чувството за дълг пред децата надделяло. Не живеели в брак, защото Хлоуи привлича сексуално мъжете, казва още Рене пред Андерсон Купър. Двете обаче заедно се грижат за малките и си делят задълженията.

ИЗТОЧНИК: ТВ ШОУТО НА АНДЕРСОН КУПЪР

СНИМКА: andersoncooper.com

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -