Рак на маточната шийка погубил Камелия Бончева

PRINT

Ракът на маточната шийка погуби Камелия Бончева, съпругата на Ангел Бончев. Тя е починала в клиника на ВМА, потвърдиха лекари оттам. Причината за смъртта е тежкото онкологично заболяване, което било в напреднал стадий с много разсейки. Последно жената е била оперирана в средата на декември.

Интервенцията е била направена по настояване на близките въпреки минималните изгледи за успех. Това е втора операция, първата е била по спешност. Камелия се е лекувала в болницата от няколко години. Тя е ходила за терапия и в чужбина. Там обаче също не успели да помогнат и да овладеят тумора. Въпреки временните успехи на терапията ракът се завръщал.

При втората интервенция е станало ясно, че в организма на жената има много разсейки и за нея почти няма надежда. Въпреки това лекарите са продължили битката за живота на Камелия до последно. Последните две седмици от живота си Камелия е прекарала във ВМА. Според нашите лекари се е получило закъснение в лечението й заради двойното отвличане – първо на съпруга Ангел Бончев, а после и на нея през 2008 г. Има съмнения, че силният стрес, преживян около драмата, е отключил тежкото онкологично заболяване.

По информация на Би Ти Ви единият от бъбреците на Камелия се е свил и е бил пред изсъхване. Това усложнение се появила заради хемодиализа. През последните два-три месеца състоянието станало необратимо. Торбичките под очите на Камелия и влошените показатели на част от кръвната й картина са били някои от признаците, че са настъпили сериозни смущения в работата  на бъбреците. Подуло се лицето й, а също и краката.

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Рак на маточната шийка погубил Камелия Бончева беше последно модифицирана от: май 26th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *