вторник, 16 април, 2024
- Реклама -
НачалоЛюбопитноРак на маточната шийка погубил Камелия Бончева

Рак на маточната шийка погубил Камелия Бончева

Ракът на маточната шийка погуби Камелия Бончева, съпругата на Ангел Бончев. Тя е починала в клиника на ВМА, потвърдиха лекари оттам. Причината за смъртта е тежкото онкологично заболяване, което било в напреднал стадий с много разсейки. Последно жената е била оперирана в средата на декември.

Интервенцията е била направена по настояване на близките въпреки минималните изгледи за успех. Това е втора операция, първата е била по спешност. Камелия се е лекувала в болницата от няколко години. Тя е ходила за терапия и в чужбина. Там обаче също не успели да помогнат и да овладеят тумора. Въпреки временните успехи на терапията ракът се завръщал.

При втората интервенция е станало ясно, че в организма на жената има много разсейки и за нея почти няма надежда. Въпреки това лекарите са продължили битката за живота на Камелия до последно. Последните две седмици от живота си Камелия е прекарала във ВМА. Според нашите лекари се е получило закъснение в лечението й заради двойното отвличане – първо на съпруга Ангел Бончев, а после и на нея през 2008 г. Има съмнения, че силният стрес, преживян около драмата, е отключил тежкото онкологично заболяване.

По информация на Би Ти Ви единият от бъбреците на Камелия се е свил и е бил пред изсъхване. Това усложнение се появила заради хемодиализа. През последните два-три месеца състоянието станало необратимо. Торбичките под очите на Камелия и влошените показатели на част от кръвната й картина са били някои от признаците, че са настъпили сериозни смущения в работата  на бъбреците. Подуло се лицето й, а също и краката.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -