Индийски професор: Жените грешат, като отлагат бременността

PRINT
бременна бременост

Идеалната възраст за зачеване е около 25 години. Жените грешат, като отлагат забременяването заради кариерата или поради финансови причини. Това твърди индийският професор по хомеопатия д-р Аджит Кулкарни, който гостува у нас за Световната седмица на хомеопатията. Тази година инициативата е посветена на репродуктивното здраве.

Проф. Кулкарни е у нас по покана на Асоциацията на лекарите хомеопати в България. Заедно с нейния председател, д-р Дора Пачова, индийският специалист ще разяснява как хомеопатията може помогне на двойките, които имат проблеми със зачеването. Той ще даде също така практически насоки за нормалното износване на бременността и за раждането и грижите за децата.

Професор Кулкарни идва от Индия, където хомеопатията е официална медицина от 1948 г. Той е хомеопат с 22-годишен опит. В родината му има 400 изцяло хомеопатични болници. Дори в заведенията, в които се използват традиционните методи, има хомеопатични отделения. В страната практикуват 250 000 хомеопати. Последните изследвания на агенция Ей Си Нилсен от 2007 г. сочат, че на 62% от ползващите хомеопатия в Индия не им се е налагало да прибягват до други методи, а 82% от ползващите я няма въобще няма да опитат лечение с традиционните средства.

СНИМКА: БОЛЕНЗДРАВ

[Общо: 4    Средно: 2.5/5]
Индийски професор: Жените грешат, като отлагат бременността беше последно модифицирана от: декември 27th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *