Индийски професор: Жените грешат, като отлагат бременността

PRINT
бременна бременост

Идеалната възраст за зачеване е около 25 години. Жените грешат, като отлагат забременяването заради кариерата или поради финансови причини. Това твърди индийският професор по хомеопатия д-р Аджит Кулкарни, който гостува у нас за Световната седмица на хомеопатията. Тази година инициативата е посветена на репродуктивното здраве.

Проф. Кулкарни е у нас по покана на Асоциацията на лекарите хомеопати в България. Заедно с нейния председател, д-р Дора Пачова, индийският специалист ще разяснява как хомеопатията може помогне на двойките, които имат проблеми със зачеването. Той ще даде също така практически насоки за нормалното износване на бременността и за раждането и грижите за децата.

Професор Кулкарни идва от Индия, където хомеопатията е официална медицина от 1948 г. Той е хомеопат с 22-годишен опит. В родината му има 400 изцяло хомеопатични болници. Дори в заведенията, в които се използват традиционните методи, има хомеопатични отделения. В страната практикуват 250 000 хомеопати. Последните изследвания на агенция Ей Си Нилсен от 2007 г. сочат, че на 62% от ползващите хомеопатия в Индия не им се е налагало да прибягват до други методи, а 82% от ползващите я няма въобще няма да опитат лечение с традиционните средства.

СНИМКА: БОЛЕНЗДРАВ

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 2.5]
Индийски професор: Жените грешат, като отлагат бременността беше последно модифицирана от: декември 27th, 2018 Iliana Angelova
loading...