вторник, 21 март, 2023
- Реклама -
НачалоЛюбопитноБЛС обяви стипендии за специализанти и студенти по медицина

БЛС обяви стипендии за специализанти и студенти по медицина

БЛС обяви, че  разширява проекта за мотивиране на младите лекари чрез стипендии. Той се превръща в ежегодна програма за финансово стимулиране на млади лекари –  студенти след 4-ти курс (5-ти и 6-ти курс), редовни и свободни докторанти, и специализанти. Разширеният проект за финансово стимулиране на бъдещи и млади лекари е по няколко направления:

1) Студенти 5-ти и 6-ти курс, чрез отпускането на ежемесечна стипендия в размер до 120 лв. в рамките на една учебна година. Срок за кандидатстване – 28 февруари;

 2) Финансиране на участие в национални и международни научни форуми на специализанти, докторанти и млади лекари до 35 години.

Срок за кандидатстване – целогодишно;

3) Финансиране на научно-изследователски проекти на млади лекари до 35 години, специализанти и докторанти. Срок за кандидатстване – 31 март;

Целите, които БЛС си поставя за програмата, са подпомагането на максимален брой млади колеги, които да бъдат мотивирани за участието в програмата, финансово стимулирани на база ресурса, с който БЛС разполага по проекта и насърчени за включване в дейността на съсловната организация.

Пълната информация и необходимите документи за кандидатстване, можете да видите на сайта на БЛС  – blsbg.com, Конкурс за стипендианти 2019. Документи се приемат от 1-ви февруари 2019 г.  на адрес: гр. София, бул. “Акад.Ив.Гешов“  №15, Център по хигиена, ет. 2, стая 6.

Свързани публикации
- Реклама -

ПОПУЛЯРНИ

НОВИ

- Реклама -