Жените на 50 г. най-щастливи

PRINT

Жените на 50 г. са най-щастливи, разкри проучване. Преминавайки тази възрастова граница, жената започва да се наслаждава повече на секса, взаимоотношенията и богатството, съобщава News.com.au, като цитира проучване с 1500 жени на възраст 20-65 г.

Допитването установило, че 49% от жените се чувствали по-щастливи след 50 години. Над една четвърт заявяват, че сега изпитват най-голямо удоволствие от секса. Всяка пета има интимен контакт поне веднъж седмично, а тази цифра е сравнима с данните от 20-годишни жени. Зрелите дами показали също така по-голяма готовност да бъдат активни и предприемчиви. 42% от тях през последната година са започнали курс по танци, а 23% се надяват да започнат да спортуват през 2013 г. За сравнение – при 20-годишните подобен отговор дават 16%. Всяка десета в групата на самотни жени на 50 г. използват сайт за запознанства, в тази на 20-годишните това правят 15%.

Половината омъжени дами на 50 г. заявили, че са започнали да прекарват по-качествено времето си с постоянния партньор. Любопитно е, че 50% от 50-годишните продължавали да си купуват секси бельо. Жените на тази възраст са наясно, че времената са се променили тотално. 93% от анкетираните признават, че поведението им е в разрез с обичаите и традициите, наследени от майките им. Възрастните жени се наслаждавали на близостта си с дъщерите, а 64% биха искали децата им да ги приемат като приятели. 85% в тази група биха искали да виждат по-често в медиите образът на успешна и активна жена над 50 г.

СНИМКА: ТК

[Общо: 1    Средно: 4/5]
Жените на 50 г. най-щастливи беше последно модифицирана от: август 17th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *