Жените на 50 г. най-щастливи

PRINT
хормонални проблеми

Жените на 50 г. са най-щастливи, разкри проучване. Преминавайки тази възрастова граница, жената започва да се наслаждава повече на секса, взаимоотношенията и богатството, съобщава News.com.au, като цитира проучване с 1500 жени на възраст 20-65 г.

Допитването установило, че 49% от жените се чувствали по-щастливи след 50 години. Над една четвърт заявяват, че сега изпитват най-голямо удоволствие от секса. Всяка пета има интимен контакт поне веднъж седмично, а тази цифра е сравнима с данните от 20-годишни жени. Зрелите дами показали също така по-голяма готовност да бъдат активни и предприемчиви. 42% от тях през последната година са започнали курс по танци, а 23% се надяват да започнат да спортуват през 2013 г. За сравнение – при 20-годишните подобен отговор дават 16%. Всяка десета в групата на самотни жени на 50 г. използват сайт за запознанства, в тази на 20-годишните това правят 15%.

Половината омъжени дами на 50 г. заявили, че са започнали да прекарват по-качествено времето си с постоянния партньор. Любопитно е, че 50% от 50-годишните продължавали да си купуват секси бельо. Жените на тази възраст са наясно, че времената са се променили тотално. 93% от анкетираните признават, че поведението им е в разрез с обичаите и традициите, наследени от майките им. Възрастните жени се наслаждавали на близостта си с дъщерите, а 64% биха искали децата им да ги приемат като приятели. 85% в тази група биха искали да виждат по-често в медиите образът на успешна и активна жена над 50 г.

СНИМКА: ТК

[Общо: 3    Средно: 2/5]
Жените на 50 г. най-щастливи беше последно модифицирана от: август 17th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *