Реклама
Начало Заболявания и лечение Безплатни прегледи за трудно заздравяващи рани в Пловдив

Безплатни прегледи за трудно заздравяващи рани в Пловдив

0
д-р Веселина Кабакчиева
Реклама

Един месец безплатни прегледи за пациенти с трудно заздравяващи рани организира специализираният Център за лечение на рани в болница „Медлайн“.

Кампанията стартира на 1 февруари и ще продължи до 28-ми включително. От пациентите няма да се изискват направления от личните лекари, но е необходимо да си запазят предварително час на тел: 032/656 600.

Прегледите ще се провеждат от хирурга д-р Веселина Кабакчиева, която има изключителни успехи в тази сфера.

Реклама

В момента броят на болните, засегнати от проблема с трудно зарастващите рани, стана толкова голям, че заприлича на епидемия, коментира д-р Кабакчиева. Според нея по-тревожното е, че пациентите трудно се ориентират къде да търсят помощ и често обикалят по различни лекарски кабинети със седмици и дори с месеци.

Центърът в „Медлайн“ разполага със специален вакуум апарат, с който хирургът постига отлични резултати. След консултацията ще се прецени дали пациентът е подходящ за този тип лечение. Вакуум апаратът стои денонощно върху раната на пациента, като на около 7 дни се сменят превръзките с нови. Консумативите са еднократни и стерилни. Лечението е напълно безболезнено.

От болницата посочиха, че за трудно подвижни пациенти се осигуряват прегледи и по домовете чрез фирма „Goldenburg Medical Service“ след заявка на тел: 032/9112.

Реклама

Exit mobile version