Реклама
Начало Профилактика Удължават безплатните прегледи за псориазис в Пловдив и София

Удължават безплатните прегледи за псориазис в Пловдив и София

0
добър кожен лекар София
Реклама

Кампанията на Военномедицинската академия за безплатни прегледи на пациенти с псориазис ще бъде удължена с два дни.

Кампанията с безплатни прегледи за псориазис в София и Пловдив ще продължи още няколко дни. Възползвайте се и запишете консултация с кожен лекар. Първоначално във ВМА София обявиха като дати 30 и 31 октомври 2017 г. В тези два дни през Клиниката по дерматология на ВМА преминали над 100 души. Интересът на хора от цялата страна обаче бил огромен. Затова дерматолозите обявиха, че ще преглеждат допълнително на 1 и 2 ноември от 10:00 до 13:00 часа. Консултациите ще се проведат в кабинет 218, намиращ се на етаж втори в поликлиниката на ВМА.

За целта е необходимо предварително записване на тел.: 02/ 92 26 181 (от 9:00 до 18.00 часа) и 02/ 92 25 002 (от 9:00 до 14:00 часа).

Реклама

Важно е пациентите да са запознати с новите възможности за лечение

В рамките на кампанията пациентите ще имат възможност да се запознаят с всички съвременни методи за лечение на заболяването, прилагани в клиниката. Тя е национален център за борба с псориазиса.

Причините за появата на заболяването са различни. Най-важните са свързани с начина на
живот. Най-често псориазисът се развива вследствие на емоционален стрес. Понякога и след употребата на някои медикаменти.

Дерматолозите подчертават, че заболяването протича индивидуално. Обикновено има епизоди на обостряне. Трябва да се знае, че освен кожата, псориазисът може да засегне ставите и вътрешните органи. Затова и препоръката им е да не се прибягва да самолечение, а да се потърси специализирана медицинска помощ.

Безплатни прегледи ще има и в Пловдив

Безплатните прегледи в Пловдив ще се проведат от 30 октомври до 3 ноември в Центъра за кожно-венерически заболявания на ул. „Даме Груев“1. Там също е необходимо предварително записване на тел. 032/60 65 21.

Реклама

Exit mobile version