Водещият в Европа хирург д-р Сотирис Габриел преглежда в Пловдив

PRINT
д-р Сотирис Габриел хемороиди

Един от водещите хирурзи в Европа д-р Сотирис Габриел на 5 септември 2018 г., сряда, ще прави в МБАЛ „Медлайн“ в Пловдив прегледи на пациенти, страдащи от хемороиди.

Всички, които имат болки, сърбежи, кървене или някакъв друг дискомфорт в областта на ануса, могат да се консултират с известния специалист. За визитата няма да се изисква направление от личния лекар, но желаещите да се прегледат трябва да си запазят час, като позвънят между 7 и 19 ч. в работни дни на тел:  0879 44 47 80.

Заболяването от хемороиди е много често срещан проблем, който се обостря през топлите месеци. Високите температури, дехидратацията на организма, влошаването на хроничния запек са някои от причините за това. Колкото по-дълго време пациентът отлага лечението си, толкова по-голям е рискът да се получат усложнения, посочи лекарят, който е началник на хирургичното отделение в болница „Докторс Хоспиталс“ в Атина.

Досега в практиката си д-р Габриел е извършил над 26 000 операции. Хемороидите лекува по миниинвазивен метод, който позволява на болния да се върне към ежедневните си задължения още в деня на интервенцията. Лазерната аблация се осъществява със съвременни високотехнологични апарати, с които работи и гръцкият хирург д-р Габриел. Освен много щадяща, тя отнема и твърде малко време – трае около 10 минути. Може да се извърши при всяка степен на развитие на хемороидите, но е по-добре да е в по-ранен стадий, защото се третират по-лесно.

[Общо: 2    Средно: 1.5/5]
Водещият в Европа хирург д-р Сотирис Габриел преглежда в Пловдив беше последно модифицирана от: август 30th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *