Удължават безплатните прегледи за псориазис в Пловдив и София

PRINT
добър кожен лекар София

Кампанията на Военномедицинската академия за безплатни прегледи на пациенти с псориазис ще бъде удължена с два дни.

Кампанията с безплатни прегледи за псориазис в София и Пловдив ще продължи още няколко дни. Възползвайте се и запишете консултация с кожен лекар. Първоначално във ВМА София обявиха като дати 30 и 31 октомври 2017 г. В тези два дни през Клиниката по дерматология на ВМА преминали над 100 души. Интересът на хора от цялата страна обаче бил огромен. Затова дерматолозите обявиха, че ще преглеждат допълнително на 1 и 2 ноември от 10:00 до 13:00 часа. Консултациите ще се проведат в кабинет 218, намиращ се на етаж втори в поликлиниката на ВМА.

За целта е необходимо предварително записване на тел.: 02/ 92 26 181 (от 9:00 до 18.00 часа) и 02/ 92 25 002 (от 9:00 до 14:00 часа).

Важно е пациентите да са запознати с новите възможности за лечение

В рамките на кампанията пациентите ще имат възможност да се запознаят с всички съвременни методи за лечение на заболяването, прилагани в клиниката. Тя е национален център за борба с псориазиса.

Причините за появата на заболяването са различни. Най-важните са свързани с начина на
живот. Най-често псориазисът се развива вследствие на емоционален стрес. Понякога и след употребата на някои медикаменти.

Дерматолозите подчертават, че заболяването протича индивидуално. Обикновено има епизоди на обостряне. Трябва да се знае, че освен кожата, псориазисът може да засегне ставите и вътрешните органи. Затова и препоръката им е да не се прибягва да самолечение, а да се потърси специализирана медицинска помощ.

Безплатни прегледи ще има и в Пловдив

Безплатните прегледи в Пловдив ще се проведат от 30 октомври до 3 ноември в Центъра за кожно-венерически заболявания на ул. „Даме Груев“1. Там също е необходимо предварително записване на тел. 032/60 65 21.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Удължават безплатните прегледи за псориазис в Пловдив и София беше последно модифицирана от: март 27th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *