Специалисти в Пловдив консултират безплатно цял месец

PRINT
безплатни прегледи

Безплатни консултации организират болница „Медлайн“ и фондация „Качество на живот“ от понеделник – 15 април. По традиция те се провеждат в навечерието на големите християнски празници – Цветница и Великден. Имаме и още един повод – лечебното заведение навършва 8 години, каза изпълнителният директор д-р Невен Енчев.

Цял месец вратите на болницата ще бъдат отворени за консултации със специалисти в областта на хирургията, гастроентерологията , ендокринологията и ортопедията. „Действително интересът от страна на пациентите е

много голям. Затова желаещите трябва да се обадят предварително и да си запазят час, макар че няма да върнем никой, който потърси помощ при нас“, увери медицинският шеф.

И тъй като направленията за специалисти са много дефицитни, а за тях понякога се чака дълго пред кабинета на личния лекар, консултациите ще са безплатни, а за тях няма да се изисква талон от джипито. Така, че ако пациентите са отлагали срещата със специалист, сега е моментът да се прегледат, каза д-р Енчев. Само ако пациентът е необходимо да се хоспитализира, фамилният доктор трябва да му издаде направление за болнично лечение, но техният брой не е ограничен.

В хода на консултацията ще бъдат правени и високо специализирани изследвания, ако се налага – ехографии на коремни органи, на бъбреци и т.н. , поясниха от ръководството на болница „Медлайн“. Не малка част от прегледите завършват с операции на хернии, отстраняване на жлъчен мехур, хемороиди. Не са редки и случаите на бъбречно-каменна болест.

Надявам се повече хора да се възползват от безплатните консултации при нас, за да решат здравословните си проблеми навреме и професионално, каза по повод добрата традиция на болница „Медлайн“ и фондация „Качество на живот“ мениджърът.

За записване тел.032/656 600 от 7 до 15 часа.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Специалисти в Пловдив консултират безплатно цял месец беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *