Сайт на Еврокомисията помага да откажем цигарите

PRINT

Да откажа цигарите е едно от най-често срещаните обещания, които си даваме по Нова година. Често обаче губим битката с вредните навици, защото мотивацията пада след няколко седмици. Всеки може да получи безплатна подкрепа от кампанията на Европейската комисия „Екс пушачите са неудържими“. Тя има чисто практическо значение – регистрирате се на нейния сайт и получавате лични консултации.

С онлайн инструмента iCoach, сега вие можете да вдъхновите и мотивирате хората около вас, които се опитват да откажат цигарите. Заедно с вашето послание вие имате възможност да насърчите най-близките си хора и да се регистрират в iCoach. Този уникален подход към отказване на цигарите представлява покана да се обмислят отново ползите от отказването на цигарите, сред които са по-добро здраве, повече пари и разбира се по-добро качество на живот.

iCoach предлага:

1. Персонализирани съвети и консултации в подкрепа на пушачите да се отърват от навика си;

2. Редовни имейли за предоставяне на подкрепа при всяка стъпка от пътуването към живот без тютюнев дим;

3. Форум, който позволява на пушачите да се подкрепят взаимно и да споделят своите собствени вдъхновяващи истории;

4. Графики, които показват напредъка на потребителя към крайната цел: да стане неудържим екс пушач.

„Щастлива съм, че iCoach подкрепи хиляди потребители до момента и че кампанията „Екс пушачите са неудържими“ достигна до над 2,8 милиона души чрез нашата страница във Фейсбук“, заяви Паола Тестори Коги, генерален директор на ГД „Здравеопазване и защита на потребителите“ на Европейската комисия. „Очакваме с нетърпение да подкрепим още много пушачи за постигането на тяхната цел, живот без цигарен дим през 2013 г. С настъпването на новата година имате възможност да помогнете на приятелите и семейството си да си осигурят по-добър начин на живот и 2013 да е най-добрата година за тях до сега“.

[Общо: 1    Средно: 2/5]
Сайт на Еврокомисията помага да откажем цигарите беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *