Преглеждат гратис за акне в клиника „София“

PRINT
акне пъпки по кожата

От 12 ноември 2012г. дерматологична клиника „София“ стартира безплатни прегледи за хора с акне от всички възрасти. Консултациите ще се провеждат всеки понеделник сутрин и сряда след обяд в продължение на 1 месец. Прегледите ще се извършват само след предварително записване на телефон 02/ 472 13 56 и 0879 05 15 03, както и на място в клиниката.

„Чрез кампанията си искаме да улесним достъпа до специализирана медицинска помощ за този на пръв поглед козметичен проблем. Друга причина за започване на тази инициатива именно сега е често наблюдаваното влошаване на заболяване именно в есенно-зимния сезон от годината“, смята д-р Росица Денчева от Дерматологична клиника „София“.

„Адекватното лечение на акнето е от най-съществено значение както за моментното овладяване на заболяването, така и за предотвратяване на появата на остатъчни белези“, подчертава д-р Ивайло Петров от клиниката. „Самолечението с неподходящи средства или третирането само с козметика“ , добавя дерматологът, „може да доведе до задълбочаване на състоянието и необходимост от по-продължително лечение в бъдеще.“

Основна цел на организираните прегледи е навременната диагностика и лечение на акнето, както в младежка, така и в по-късна възраст. Д-р Денчева сподели, че през последните години акнето се среща все по-често освен при младите хора и при зрели хора, на възраст 30-40 години. Този процес зависи от стреса в ежедневието ни, начина на хранене и ритъма на живот на съвременния човек. Записаните ще бъдат прегледани и насочени към най-подходящата за тях терапия.

Предимството на Дерматологична клиника „София“ е, че на пациентите се предлага комплексна грижа от диагностика и най-съвременни методи за лечение, както и изработване на индивидуална програма за справяне с проблема.

За справки и записвания: тел: 02/ 472 13 56 и 0879 05 15 03, кв. Дървеница, ул. „Бели мел“ № 2А

Свързани теми: Мащерката унищожава бактерия, виновна за акнето

Лекари на път да преборят акнето 

Витамини и хиалуронова киселина връщат свежестта на кожата

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Преглеждат гратис за акне в клиника „София“ беше последно модифицирана от: април 11th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *