Онкологията стана 13-ата болница, която преглежда безплатно за рак на гърдата

PRINT
УСБАЛО Онкологията София

Днес УСБАЛ по онкология се присъедини към информационната и профилактична кампания за борба с рака на гърдата, инициирана от Първа САГБАЛ „Света София“. Общият брой на лечебните заведения, които ще провеждат безплатни мамологични прегледи през месец октомври става 13. Инициативата се осъществява с подкрепата на Столична община, Фондация „Една от 8“ и Националния дворец на културата. Онкологията се намира на адрес: София, ул. „Пловдивско поле“ 6.

Безплатните прегледи в УСБАЛ по онкология ще се провеждат от 9-ти до 31-ви октомври (всеки делничен ден) от 08.30 до 11.00 часа. Прегледите ще се извършват в 127 каб., в лечебното заведение. При нужда всяка жена ще бъде насочвана за безплатна ехография. Телефон за предварително записване: 02/8076299, всеки делничен ден.

Кампанията бе обявена официално в Столична община, но в нея се включват и болници от Стара Загора, Варна, Плевен и Пловдив. Тук можете да видите имената на останалите 12 болници, които преглеждат безплатно за рак на гърдата, както и телефоните за записване.

 

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 3]
Онкологията стана 13-ата болница, която преглежда безплатно за рак на гърдата беше последно модифицирана от: март 26th, 2018 Iliana Angelova
loading...