Онкологията стана 13-ата болница, която преглежда безплатно за рак на гърдата

PRINT
УСБАЛО Онкологията София

Днес УСБАЛ по онкология се присъедини към информационната и профилактична кампания за борба с рака на гърдата, инициирана от Първа САГБАЛ „Света София“. Общият брой на лечебните заведения, които ще провеждат безплатни мамологични прегледи през месец октомври става 13. Инициативата се осъществява с подкрепата на Столична община, Фондация „Една от 8“ и Националния дворец на културата. Онкологията се намира на адрес: София, ул. „Пловдивско поле“ 6.

Безплатните прегледи в УСБАЛ по онкология ще се провеждат от 9-ти до 31-ви октомври (всеки делничен ден) от 08.30 до 11.00 часа. Прегледите ще се извършват в 127 каб., в лечебното заведение. При нужда всяка жена ще бъде насочвана за безплатна ехография. Телефон за предварително записване: 02/8076299, всеки делничен ден.

Кампанията бе обявена официално в Столична община, но в нея се включват и болници от Стара Загора, Варна, Плевен и Пловдив. Тук можете да видите имената на останалите 12 болници, които преглеждат безплатно за рак на гърдата, както и телефоните за записване.

 

[Общо: 2    Средно: 3/5]
Онкологията стана 13-ата болница, която преглежда безплатно за рак на гърдата беше последно модифицирана от: март 26th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *