Гратис прегледи при уролог в София

PRINT

Безплатни урологични прегледи организира МБАЛ „Токуда Болница София“, които ще се проведат тази седмица в четвъртък, петък и събота (09 – 11 октомври 2014). Специалистите ще извършват консултации в две направления – на млади хора с установена или съмнения за бъбречно-каменна болест и на мъже над 50 години за установяване на промени или заболявания на простатната жлеза.

„Редовният преглед на простатната жлеза при мъжете е много важно за осигуряването на качеството на живота и навременното започване на лечение, когато е налице заболяване.“ – споделя д-р Калоян Давидов, началник на отделение по Урология в Токуда Болница София. Той е категоричен, че след навършване на 50 години е задължително господата поне веднъж годишно да посещават кабинета на уролог.

„Бъбречно-каменната болест може дълго да протича без изобщо пациентът да разбере, а когато възникне кризата – болката е изключително силна. Ето защо препоръчвам хората, при които има наследствен фактор – да не го неглижират“, допълва д-р Давидов.

За прегледите не се изисква направление, но е необходимо предварително записване на тел.: 02/403 4000 или 02/403 4910. Пациентите с установени заболявания трябва да носят със себе си наличната медицинска документация.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Гратис прегледи при уролог в София беше последно модифицирана от: май 3rd, 2019 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *