Две болници преглеждат за сърце без направления

PRINT

Безплатни кардиологични прегледи ще има в две столични болници по случай Деня на сърцето, 29 септември. Кардиолозите от Института за спешна медицинска помощ „Пирогов“ ще преглеждат безплатно пациенти на 28 и 29 септември. Кардиологичните консултации ще се провеждат между 8 и 14 часа на двете дати в 126-ти кабинет в поликлиниката на болницата. За консултациите не е необходимо предварително записване по телефона.

Националната кардиологична болница също обявява „Ден на свободен достъп“ по случай Световния ден на сърцето. На 29 септември, събота, от 8 до 16 часа, медицинските специалисти от болничното заведение ще извършват безплатни прегледи на пациенти от цялата страна, само след предварително записване на тел. (02) 9211 211. Не се изисква направление или друг документ за преглед. Прегледите ще се извършват на първия етаж, в Диагностично-консултативните кабинети към Националната кардиологична болница:

– Кабинет № 53 към Отделението по електрокардиостимулация – извърша консултативни прегледи, прием и проследяване на пациентите с имплантирани електрокардиостимулатори или други подобни устройства, или насочени за преценка на необходимостта от поставянето им

– Кабинети № 54, 55 и 56 към Клиниката по кардиология – извършва прегледи на пациенти, насочени за преглед от кардиолог.

– Кабинет № 57 към Клиниката по съдова хирургия и ангиология – извършва прегледи на съдово болни пациенти

– Кабинет № 58 към Клиниката по съдова хирургия и ангиология – извършва ултразвуково изследване на периферни артериални или венозни съдове

– Кабинети № 59 и 62 са детски кардиологични кабинети към Клиниката по детска кардиология и детски болести

– Кабинет № 63 е неврологичен кабинет към Клиниката по мозъчно-съдова патология

– Кабинет № 64 е кабинет за антикоагулантен контрол – Обслужва пациенти, които провеждат лечение с препарати, намаляващи съсирваемостта на кръвта (антикоагуланти).

СНИМКА: ТК

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Две болници преглеждат за сърце без направления беше последно модифицирана от: март 26th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *