Депутатът лекар д-р Шишков ще преглежда пациенти с урологични проблеми

PRINT

Народният представител доц. д-р Димитър Шишков ще преглежда пациенти с урологични проблеми всеки понеделник и петък от 8 до 10 ч. Консултациите започват от 3 ноември и ще се провеждат в клиниката по урология към МБАЛ „Пловдив“ на бул. „България“ 234.

Болните, които искат да получат съвет от известния специалист, могат да си запишат час предварително на телефони: 032/905-435 и GSM: 0888/238-715.
Заради ангажиментите си в Народното събрание доц. Шишков няма да дава повече консултации в МБАЛ „Каспела“ в Пловдив. Лекарят е специализирал урология в Берн, Швейцария, и в Берлин и Хале в Германия. Член е на Европейската урологична асоциация и има сертификати от последните шест конгреса в Бирмингам, Мадрид, Виена, Берлин, Париж и Истанбул. Той направи първата в България лапароскопска операция, при която отстрани пикочен мехур на болен и го замени с нов, направен от тънките черва на пациента.

Преди да бъде избран за народен представител от листата на Реформаторския блок в Пловдив, той завеждаше урологична клиника в МБАЛ „Пловдив“, където за лечение постъпват пациенти от цялата страна.

[Общо: 7    Средно: 3.6/5]
Депутатът лекар д-р Шишков ще преглежда пациенти с урологични проблеми беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *