Ден с безплатни прегледи при лекари от 8 специалности

PRINT
преглед при лекар

На 18 септември 2017 г. ръководството на МБАЛ „Св.София” обявява Ден на отворени врати. На разположение на пациентите за безплатни прегледи и консултации, от 8:30 ч. до 12:30 ч, ще бъдат водещи лекари от следните специалности:

  • Акушерство и гинекология
  • Ортопедия и травматология
  • Кардиология
  • Клинична хематология
  • Неврология
  • Очни болести
  • Хирургия
  • Физиотерапия и рехабилитация

Необходимо е само предварително записване на телефоните на МБАЛ “Света София“ – 02/8184600 и 02/8184608. Желателно е да носите със себе си медицински документи, които удостоверяват здравословното Ви състояние. Ако по време на прегледа се наложи назначаването на изследвания, те ще бъдат извършени по ценоразписа на лечебното заведение.

Отново на 18-ти септември започва инициативата “Здрави Заедно“ – серия от безплатни лекции/беседи за здравословен начин на живот и превенция. Водени от разбирането, че профилактиката е от съществено значение за здравето, специалистите на лечебното заведение ще предадет опита и познанията си на всички желаещи.

Първата от поредицата лекции/беседи ще се проведе на от 16 ч. на 18 септември 2017 г.

Д-р Десислава Въргулева – Тема: “Женска консултация – здраве за бъдещи майки”.
Лидия Петкова – Тема: “Здравословен начин на живот – преди и след раждането”.
Тя ще се проведе в заседателната зала на 1-ви етаж. Необходимо е предварително записване на тел. 02/ 8184600. Местата са ограничени.

Повод за инициативата е 17 септември, когато отбелязваме Деня на град София. Празнуваме християнския празник на светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов. Света София е патрон на болницата.

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Ден с безплатни прегледи при лекари от 8 специалности беше последно модифицирана от: септември 12th, 2017 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *