Безплатни прегледи за намален яйчников резерв

PRINT
Първа АГ болница Света София

Безплатен гинекологичен и ултразвуков преглед, разговор с репродуктивен ембриолог, андролог, мамолог и сертифициран психотерапевт предлагат от Първа САГБАЛ „Света София“. Целевата група са жени с вече намален яйчников резерв и пациентки над 40-годишна възраст. Мъжете могат да се възползват от разговор със специалист по репродуктивно здраве, безплатна спермограма и анализ.

Инициативата е по програмата за диагностика и лечение на двойки „40+“. Тя ще започне на 22 октомври 2018 г. и ще продължи до 22 януари 2019 г. в Първа САГБАЛ „Света София“ отново ще се проведе кампанията „Въпрос на разговор и преглед“, посветена на борбата срещу репродуктивното остаряване на българите.

Препоръчват оценка на яйчниковия резерв след 35 г.

Инициативата се организира и за учащи се младежи – студенти, докторанти и др.

Необходимо е предварителнот записване за безплатните прегледи на телефон 02/447 02 63 или 0877 02 39 39. Всеки желаещ може да направи регистрация през делничните дни до 13.30 часа. Кампанията се реализира на територията на Първа САГБАЛ „Света София“ (град София, ул. „Михалаки Ташев“ №2) с основната подкрепа на Столична община, Фондация „Искам бебе“ и Сдружение „Зачатие“.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]
Безплатни прегледи за намален яйчников резерв беше последно модифицирана от: октомври 18th, 2018 Iliana Angelova
loading...