Безплатни прегледи за разширени вени и рани в Пловдив

PRINT

Медицински център-1 в Пловдив организира безплатни прегледи за разширени вени и трудно зарастващи рани, съобщават от лечебното заведение. Акцията продължава от 18 до 22 април 2016 г. През тези дни швейцарският специалист д-р Петър Илиев ще преглежда за венозни заболявания – разширени вени и варикозни язви, както и трудно зарастващи рани. Консултациите са във връзка с настъпващите Великденски празници и се организират със съдействието на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на Свети Йоан.

Ако искате да се възползвате от акцията, трябва само да се обадите на тел. 032/644-222, за да си запазите час.

Швейцарският лекар от български произход д-р Петър Илиев е един от водещите европейски специалисти в лечението на разширени вени. По време на прегледа ще ориентира болния за вида на заболяването му и ще даде препоръки за лечението.

Д-р Петър Илиев емигрира в Швейцария през 1970 г. и след завършване на специализация по ангиология и съдова хирургия, основава клиника за лечение на разширени вени и трудно заздравяващи рани по крайниците в Базел. Преди това е бил главен лекар на Първа швейцарска клиника по венозни заболявания в Крейцлинген. Д-р Илиев е член на Швейцарския и Германския съюз на лекарите специалисти по съдови заболявания.

За трудно зарастващите рани лекарят казва, че се появяват обикновено при пациенти с нелекувани разширени вени, които не са взели мерки срещу хроничния венозен и лимфен застой. След почистване на язвата се поставя специална фиксираща превръзка. Препоръчва на пациента да ходи колкото може повече. Така превръзката само за няколко дни помага за изчезване на отока и болките.

[Общо: 3    Средно: 4/5]
Безплатни прегледи за разширени вени и рани в Пловдив беше последно модифицирана от: април 12th, 2016 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *