Безплатни прегледи за пациенти с рак в Онкологията

PRINT
УСБАЛО Онкологията София

Университетската специализирана болница за онкологични заболявания (УСБАЛО) удължава срока за безплатните прегледи за рак на дебелото черво. Причината е големият интерес от страна на пациентите. Много от хората, които желаеха да се запишат, не успяха при първото обявяване на акцията от 22 май до 21 юни.

Сега специалистите от Онкологията (София, ул. Пловдивско поле 6) съобщиха, че ще продължат кампанията. Освен това се разширява и групата, която може да се възползва от безплатните прегледи.

Лекарите преглеждат пациенти с онкологични проблеми не само на дебелото черво, но и на останалите органи от храносмилателната система – хранопровод, стомах, дванайсетопръстник, жлъчен мехур и тънки черва.

Рак на дебелото черво – причини и лечение

Консултациите ще се извършват всеки четвъртък от 14.00-17.00 ч. в 130 кабинет от 12 юли нататък. Предварителни записвания се правят за всяка седмица на следния телефон: 02/ 8076299.

За консултациите не е нужно пациентите да са здравно осигурени, нито да имат направление, но трябва да носят със себе си всякаква медицинска документация, с която разполагат по случая – изследвания, рецепти и др.

Във връзка с интереса към рака на дебелото черво в „Училище за пациенти“ на УСБАЛО ще се проведе и лекция на тема „Препоръчителен режим и  начин на живот след операция при рак на дебелото черво“. Тя ще се състои на 10 юли (вторник) от 14.00 ч. Лектор ще бъде д-р Ева Диманова.

[Общо: 2    Средно: 5/5]
Безплатни прегледи за пациенти с рак в Онкологията беше последно модифицирана от: юли 3rd, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

One thought on “Безплатни прегледи за пациенти с рак в Онкологията

  1. Петър каза:

    Безумие! Толкова болни,осигуровки ,а не е безплатна колоноскопията!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *