Безплатни прегледи за камъни в бъбреците в Бургас

PRINT
МЦ Свети Николай Чудотворец

Кампания за профилактика и лечение на камъни в бъбреците организират съвместно УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“. Всеки вторник и четвъртък до края на годината в МЦ „Св. Николай Чудотворец“ ще бъдат преглеждани  и консултирани хора, които имат такава диагноза. Заради твърдата вода Бургас е регион, в който страдащите от бъбречно-каменна болест са повече, отколкото в други градове на страната. Поради тази причина профилактиката и навременното лечение са много необходими.

Безплатните прегледи са предназначени за хора, които вече имат доказана бъбречно-каменна болест. Необходимо е да се носи ехографско изследване или рентгенова снимка. Всеки участник в кампанията ще получи консултация за най-съвременните и щадящи начини за лечение.

Прегледите ще се провеждат от д-р Николай Миринчев и д-р Георги Георгиев от Отделението по урология на УМБАЛ Бургас. Дните са вторник и четвъртък от 12 до 14 ч., със задължително предварително записване на регистратурата на МЦ „Св. Николай Чудотворец“ – тел. 056 81 64 54. 0879 54 50 34, от до 8 до 12 ч. Консултациите започват от вторник, 15 ноември. МЦ „Св. Николай Чудотворец“ се намира в сградата на УМБАЛ Бургас, вход откъм Спешния център.

[Общо: 2    Средно: 4.5/5]
Безплатни прегледи за камъни в бъбреците в Бургас беше последно модифицирана от: април 14th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *