Безплатни прегледи за ендометриоза в София

PRINT
преглед гинеколог цитонамазка

Специализираната болницата за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ е официален партньор на кампанията „Ендо Март 2021”, в подкрепа на пациенти, страдащи от ендометриоза. В рамките на информационната кампания в болницата ще се проведат безплатни профилактични прегледи за ендометриоза в периода от 1 март до 31 март 2021 г.

Целта на кампанията е да се повиши информираността за това често скрито заболяване, свързано с репродуктивните способности, от което страдат над 200 милиона жени по света. Кампанията се провежда по инициатива на Фондация „Ендометриоза и репродуктивно здраве“ и СБАЛАГ „Майчин дом“ се включва за трета поредна година.

Ендометриозата – причини, симптоми и лечение

Консултациите и профилактичните прегледи ще са насочени както към жени, диагностицириани с ендометриоза, така и към дами с фамилна обремененост или съмнения за тази болест.

Специалистите, които ще провеждат профилактичните прегледи, ще бъдат: проф. д-р Иван Костов, д.м.н., изпълнителен директор на „Майчин дом“, д-р Иван Диков, управител на Медицински център „Майчин дом“, д-р Радко Тоцев, АГ лекар, и д-р Максим Клисурски, АГ лекар.

Профилактичните прегледи ще се провеждат в сградата на „Майчин дом“, в 214 кабинет от 13:00 до 15:00 часа. Можете да запишете своя час за преглед между 14:00 и 15:30 часа на тел.: 02/ 9172 200.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни прегледи за ендометриоза в София беше последно модифицирана от: февруари 11th, 2021 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *