Безплатни прегледи за акне във ВМА София

PRINT
акне ВМА Клиника по дерматология

Дерматолозите от Военномедицинска академия в София обявиха безплатни прегледи за пациенти, които страдат от акне. Така те ще се включи в националната образователна кампания „Заедно сме в борбата срещу акнето”. Често пъпките, които се възпаляват и правят кожата груба, се появяват за първи път в пуберитета, когато мастните жлези се активират. Понякога проблемът отшумява заедно с периода на съзряване и хормонални проблеми. При някои хора обаче акнето остава и в зряла възраст.

Специалисти от Клиниката по дерматология за поредна година ще извършват безплатни профилактични прегледи, а целта им е заедно с партньорите от BIODERMA да се насърчи и популяризира културата на посещение при дерматолог, като важна стъпка в борбата срещу проблема.

Прегледите ще се проведат в периода 9-13 октомври 2017 г., от 10:00 до 12:00 часа, в кабинет 227 в поликлиниката на ВМА.

За целта е необходимо предварително записване на тел. 02/ 92 26 181 и 02/ 92 25 002, от 09:00 до 18:00 часа.

Консултациите ще се извършват от началника на Клиниката по дерматология д-р Весел Кантарджиев и колегите му – д-р Айлин Шеф и д-р Весела Кръстева.

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Безплатни прегледи за акне във ВМА София беше последно модифицирана от: април 20th, 2019 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

One thought on “Безплатни прегледи за акне във ВМА София

  1. DoctorsAsk каза:

    За поредна година дерматолози на здравното заведение ще извършват безплатни консултации на пациенти с проблемна кожа и акне. Целта на кампанията е да се повиши информираността и културата на хората, да се насърчи значимостта от посещенията при дерматолози и специалисти като първа стъпка в борбата срещу акнето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *