Безплатни прегледи за акне във ВМА София

PRINT
акне ВМА Клиника по дерматология

Безплатни профилактични прегледи на пациенти с акне ще извършват специалисти от Клиниката по дерматология и венерология към ВМА, съобщават от лечебното заведение. Акцията е своеобразно продължение на проведената наскоро националната образователна кампания „Заедно сме в борбата срещу акнето”. Интересът към първата част от инициативата, която се проведе през октомври, бе много голям. Затова дерматолозите от ВМА решиха да повторят акцията с деня за безплатни прегледи. Целта им е да се насърчи и популяризира културата на посещение при дерматолог като важна стъпка в борбата срещу акнето.

Кога, къде и как да се запишем?

Прегледите ще се проведат на 16.11.2016г./сряда/, от 09:00 до 13:00 часа, в кабинети 227 и 230 в поликлиниката на ВМА. За целта е необходимо предварително записване на тел. 02/ 92 25 809 и 02/ 922 61 81, от 09:00 до 13:00 часа.

Акнето засяга 90% от тийнейджърите, но само 15% от тях се консултират със специалист дерматолог. То може да има и психологични последствия и да повлияе сериозно на начина, по който младите хора възприемат себе си и общуват с околните. Акнето не е просто естествен феномен, съпътстващ съзряването и е важно да спрем да говорим за него, като явление, което ще премине от само себе си. Много хора отлагат прегледа, защото не знаят къде да намерят добър кожен лекар за този проблем.

[Общо: 4    Средно: 4.5/5]
Безплатни прегледи за акне във ВМА София беше последно модифицирана от: април 4th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *