Безплатни прегледи при уролог в София

PRINT
безплатни прегледи

Световният ден за борба с бъбречните заболявания традиционно се отбелязва през март. Затова целият екип от уролози на МБАЛ „Св. София“ ще преглежда този месец през 2022 г. безплатно всеки, който се нуждае от такава консултация.

Д-р Милен Цветков, д.м. и останалите ни лекари уролози от екипа ще снемат анамнеза, ще направят преглед с ехограф и ще коментират здравния Ви статус. Безплатните прегледи ще са всеки понеделник и всяка сряда на месец март с предварително записване на тел. 02/ 81 84 600 или на регистратурата – бул. “България” 104, София.

Белтък в урината е знак за бъбречна нефропатия

Бъбречните заболявания засягат повече от 800 млн. по света. Всеки десети е с  хронично бъбречно заболяване. У нас хората, страдащи от бъбречни заболявания са близо 800 хил. Най-висок е рискът при хората, които вече имат диабет или хипертония. Не са изключени трайни усложнения и след прекаран ковид.

Кои са причините за болка в бъбреците

Коварното е, че хроничното бъбречно заболяване може да се развива подмолно и без симптоми в продължение на години. Само ежегодните профилактични прегледи и изследвания могата да помогнат за навременна диагноза и спиране на увреждането.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 2.5]
Безплатни прегледи при уролог в София беше последно модифицирана от: март 2nd, 2022 Iliana Angelova
loading...