Безплатни прегледи при ортопед в Пловдив

PRINT
МБАЛ Медлайн

Ако сте в Пловдив и имате ортопедичен проблем, можете да се възползвате от акцията на МБАЛ „Медлайн“. Специалистите по ортопедия и травматология там обявиха безплатни прегледи. Кампанията ще се проведе от 2 октомври до 15 ноември 2017 г. Лекарите ще приемат в Медицински център-1 в Пловдив, информира началникът на отделението д-р Янаки Янакиев.

От пациентите няма да се изисква направления от личните лекари, но е необходимо да си запазят предварително час на телефоните на регистратурата: 032/644-222 и 0878/112-088.

Прегледите са подходящи за всички, които имат болки в опорно-двигателния апарат, в големите стави, както и мускулни схващания. През есента оплакванията на пациентите се засилват, а това е и най-подходящият период за оперативно лечение поради намаления риск от инфекции и усложнения след интервенцията.

Ако пациентите имат стари заболявания и поставени диагнози, да носят медицинската документация, свързана с тях, казаха ортопедите.

Родители, които имат съмнения, че децата им страдат от гръбначни изкривявания, също е добре да се възползват от консултациите.

В отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ „Медлайн“ се осъществява специализирана болнична помощ в областта на общата ортопедия, травматология, ендопротезиране на големите стави и лечение на деца с церебрална парализа. Сред проблемите, които се срещат и лекуват най-често от ортопедите са счупване или изкълчване, остеоартроза, остеопороза, коксартроза, остеомиелит.

Основна цел на специалистите е предоставянето на висококачествена стационарна, консултативна и планова ортопедо-травматологична помощ. Прилагат се съвременни методи за диагностика, предоперативна подготовка, ортопедо-травматологично лечение, реанимация, рехабилитация и профилактика на ортопедичните заболявания.

 

[Общо: 2    Средно: 1/5]
Безплатни прегледи при ортопед в Пловдив беше последно модифицирана от: март 26th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *