Безплатни прегледи от кардиолози в София

PRINT

Пациентите с кардиологични проблеми и съмнения отново ще имат възможност да се прегледат безплатно в Токуда Болница София. Консултациите са насрочени за оставащите петъци до края на септември (20 и 27 септември). Необходимо е предварително записване на тел.: 02/403 4000 и 02/403 4912. Във втората фаза на кампанията, посветена на контрола и профилактиката на сърдечно-съдови заболявания, ще се извършват прегледи за рискови групи – хора със заседнал начин на живот, наднормено тегло, диабет, установено високо кръвно налягане. Желаещите да се включат в кампанията ще бъдат преглеждани от водещите лекари от Клиниката по кардиология в Токуда със значителен опит в извършване на инвазивни кардиологични процедури, ехография и ритмология.
Увеличаващият се обем професии с предпоставки за заседнал начин на живот, множество стресови ситуации и нездравословно хранене предразполагат към повишаване на телесното тегло и сърдечно-съдови проблеми като артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, сърдечна недостатъчност и др.

„Препоръчва се на хората с нездравословен начин на живот, изложеност на стрес и фамилна обремененост да преглеждат редовно сърцето си, защото най-честите здравословни проблеми за тях възникват в тази област. Това е много важно, особено за пациентите с вече установено високо кръвно налягане“ – каза д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по Кардиология в Токуда Болница. Профилактиката и навременното диагностициране имат съществена роля за овладяване на по-нататъшните проблеми със сърдечно-съдовата система и избягване на сериозните състояния.

Безвъзмездните консултации са за всички пациенти, подложени на рискови фактори, както и за такива, които се грижат редовно за здравето си. Пациентите с поставена диагноза е необходимо да носят цялата си налична медицинска документация. Направления не са необходими, но е задължително предварително записване на тел.: 02/403 4000 и 02/403 4912.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни прегледи от кардиолози в София беше последно модифицирана от: април 3rd, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *