Безплатни прегледи на пациенти с аритмии в „Сити Клиник“

PRINT

Международeн екип специалисти съвместно с българските си колеги от Сити Клиник ще консултират безплатно пациенти със съмнение или установени аритмии на 03 януари /петък/ от 8 до 17 часа, както и на 4 януари /събота/ от 8 до 14 часа. Проф. Михаел Шнайдер е един от най-изтъкнатите европейски специалисти в областта на електрофизиологията и ръководител на Специализираната болница за сърдечно-съдови заболявания в Зинделфинген, Германия.

Заедно със своя колега от български произход – д-р Крум Петров, ръководител на отделението по Електрофизиология в немската клиника, стартират програма за инвазивно лечение на пациенти с всички форми на аритмии в Сити Клиник. Към международния екип се присъединява и д-р Лазар Ангелков – ръководител на Специализраната клиника за ритъмно-проводни нарушения в болница „Дединие“ – Белград, Сърбия. Д-р Ангелков вече три месеца регулярно посещава Сити Клиник и извършва процедури съвместно с българския екип. Тримата известни специалисти имат огромен опит в диагностика и инвазивно лечение на пациенти с камерни и надкамерни аритмии и ще бъдат на разположение на пациентите в Сити Клиник.

„Ние се радваме да обявим това дългосрочно партньорство с едни от най-големите имена в областта на електрофизиологията в полза на българските пациенти. Искаме да отбележим началото на тази клинична колаборация с безплатни консултации насочени най-вече към пациенти, които имат установени ритъмно-проводни нарушения като камерна аритмия, предсърдна аритмия или нарушения на синусовия възел“, съобщи доц. д-р Иво Петров, дм – началник на Клиниката по кардиология и ангиология на Сити Клиник.

Ритъмно-проводните нарушения са едни от най-разпространените заболявания на сърцето. Опасността за пациентите е, че тези заболявания в много случаи се съпровождат или са причинени от друга сърдечно-съдова патология. Често ритъмно-проводните нарушения протичат без симтпоми и могат да имат фатален край. Ето защо навременното диагностициране е от първостепенна важност за хода и ефекта от лечението, категорични са специалистите. Сити Клиник развива широко направление в модерното лечение на всички видове аритмии и ритъмно-проводни нарушения.

Желаещите да посетят безплатните прегледи трябва предварително да се запишат на тел: 0700 13 127.

[Общо: 1    Средно: 1/5]
Безплатни прегледи на пациенти с аритмии в „Сити Клиник“ беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *