Безплатни прегледи на очите за деца в София

PRINT
зрение деца амблиопия късогледство

Амблиопия (мързеливо око), късогледство и някои други проблеми с очите може да се коригират лесно, ако се открият навреме в детска възраст. Така се предотвратяват някои трайни последици, които могат да останат за цял живот. Специалистите твърдят, че за децата е задължително да се правят профилактични прегледи на 1, 3 и 7-годишна възраст, като дори по-честите профилактики са от полза при диагностициране и овладяване на някои проблеми. Сега е моментът, тъй като през септември малчуганите тръгват на детска градина или училище и започват да натоварват повече очите си.

Именно затова МБАЛ Доверие в София организира безплатни очни прегледи за деца и младежи, съобщават от лечебното заведение в профила си в CredoWeb – социалната мрежа за здраве. Те ще се проведат на следните дати:

• 13 септември, 20 септември 27 септември, 04 октомври , 11 октомври , 18 октомври и 25 октомври , от 14.00 до 15.00 часа, д-р Даниела Венелинова ще извършва  безплатни очни прегледи за ранна диагностика на зрителни проблеми при деца и младежи от 6 до 18-годишна възраст

• 15 септември, 20 септември 29 септември, 06 октомври , 13 октомври , 20 октомври и 27 октомври, от 9.00 до 10.00 часа, МБАЛ Доверие ще предложи отново безплатни прегледи на деца и младежи от 6 до 18-годишна възраст, като профилактиката ще бъде извършена от д-р Борислав Ангелов.

Безплатните прегледи ще се извършват само след предварително записан час на тел. : 02/ 40 36 100 или онлайн на www.mbal.doverie.bg

Вижте още: Примигването на едното око при децата е тревожен симптом

Влошава ли се зрението от четене на тъмно

[Общо: 2    Средно: 4.5/5]
Безплатни прегледи на очите за деца в София беше последно модифицирана от: август 24th, 2016 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *