Безплатни очни прегледи за деца в Александровска

PRINT

На 31 май (четвъртък), по случай Международния ден на детето, от 8 до 14 ч., в Детски очен кабинет на УМБАЛ ,,Александровска“ ще се извършват безплатни прегледи на деца. Направление за офталмолог не се изисква.

Телефонът за предварително записване e 02/9230 576, 9230 432.

Ранното диагностициране и лечение на някои очни и зрителни заболявания имат решаващо значение за пълноценното развитие на зрителната система при децата. Осъществяването на профилактични прегледи в детска възраст е важно по няколко причини: децата не могат да съобщят за наличието на зрителен проблем, голяма част от детските очни заболявания протичат без ясно различими симптоми за родителите, а ранното диагностициране на някои очни и зрителни заболявания и навременното им лечение, са решаващи за пълноценното развитие на зрителната система на детето.

От края на миналата година Детски очен кабинет на Александровска болница разполага с нова медицинска апаратура. Кабинетът е оборудван с нов тест проектор за изследване на зрителната острота, нов стереотест и нов компютърен рефрактометър (оптичен уред за измерване на междузеничното разстояние, за определяне на оптични дефекти, диоптри и кривина на роговицата).

СНИМКА: ДАК

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни очни прегледи за деца в Александровска беше последно модифицирана от: ноември 11th, 2015 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *