Безплатни очни прегледи в нов специализиран кабинет в Бургас

PRINT
Бургасмед безплатни прегледи

Безплатни прегледи за за очни заболявания обявяват от ДКЦ Бургасмед на 14-ти, 15-ти, 16-ти, 21-ви, 22-ри  и 23-и август. Те ще се провеждат от 9 до 13 часа с предварително записване на тел. 056 999 980;0892 222 800;0700 89 088. Няма да е необходимо направление от личен лекар.

Повод за акцията с безплатни прегледи е разкриването на нов Кабинет за лечение на офталмологични заболявания. Той вече започна работа в сградата на Диагностично-консултативния център на болница Бургасмед. Така жителите на най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“ вече имат достъп до специалисти по очно здраве. Близкият кабинет им спестява пътуване на километри до други медицински центрове в града.

Кабинетът по очни болести е оборудван с модерна техника и ще работи с направления по НЗОК. Специалистите в него ще преглеждат всеки вторник, сряда и четвъртък от 9 до 13 ч.

Лекарите, които ще приемат там пациенти, са тесни специалисти в сферата на възпалителните очни заболявания, болестите на роговицата, катаракта, глаукомата, диабетните промени и др. Кабинетът в ДКЦ „Бургасмед“ работи в партньорство с доказани имена на специалисти от медицински център „Оксиком“.

[Общо: 3    Средно: 5/5]
Безплатни очни прегледи в нов специализиран кабинет в Бургас беше последно модифицирана от: март 29th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *