Безплатни консултации за рак на простатата

PRINT

Безплатни консултации на пациенти с установен рак на простатата ще провеждат медицинските онколози на Сити Клиник Онкологичен център всеки ден до края на месец юни от 16:00 ч. до 18:00 ч. Прегледите са насочени към мъже учочнена диагноза рак на простатата и целят тяхното информиране за възможности за съвременно лечение, проследяване, второ мнение, диспансеризация и текущо изписване на терапия при хистологично доказан карцином на простатата.

Пациентите, които искат да се възползват от безплатните прегледи и да преминат консултация с водещите медицински онколози на Сити Клиник Онкологичен Център трябва да се запишат предварително на тел: 0700 13 127. В рамките на капанията, пациентите ще получат преглед от медицински онколог, препоръки за съвременно лечение – хормонално, химиотерапия и прицелно (таргетно), актуална информация за своето състояние и стадия на болестта, психологическа подкрепа и възможност за диспансерно наблюдение и изписване на лекарства.

“35% повече е вероятността един мъж да бъде диагностициран с рак на простатата, отколкото една жена с рак на гърдата”, информира проф. Асен Дудов, началник на клиниката по Медицинска онкология към Сити Клиник Онкологичен център.

В Клиниката по медицинска онкология към Сити Клиник Онкологичен център се приемат, диагностицират, стадират и проследяват пациенти с всички видове солидни тумори. Структурата разполага със звена за консултация, подготовка на болните за онкологична комисия, насочване за изследвания, необходими за изграждане на диагнозата и последващото лечение, както и кабинет за диспансеризация на онкологични пациенти. Клиниката разполага с най-модерни условия за провеждане на противотуморно лечение, роботизирано разтваряне на лекарствата, проследяване на венозните съдове с ехограф, при включване на източник за вливане, инфузионни помпи (устройства за апаратурно венозно вливане), с което се постига оптимално контролиране на концентрацията и потока на лекарствата към организма.

[Общо: 2    Средно: 5/5]
Безплатни консултации за рак на простатата беше последно модифицирана от: май 25th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *