Безплатни изследвания и контакти с лекари на здравно изложение в Бургас

PRINT
безплатни прегледи

Най-голямата болница в Югоизточна България – УМБАЛ Бургас АД и нейният медицински център – „Св. Николай Чудотворец“,  също се включват в здравното изложение, което ще се проведе в МОЛ „Галерия Бургас“ този уикенд.  Акцент в участието на болницата е майчиното и детско здраве, затова всички бъдещи и настоящи родители са добре дошли да поговорят с лекарите и да получат отговор на всички свои въпроси.

На 8 април, събота, от 16.30 ч. ще се проведе Училище за бременни, с участието на акушерки и лекари от Родилно отделение и Отделение по неонатология. Елате, за да научите всичко за раждането и първите грижи за бебето и да се срещнете лично с един от най-известните бургаски гинеколози – д-р Златко Кироваков и  с д-р Стилияна Томова, началник Отделение по неонатология, както и с акушерките от Родилно отделениe.

В неделя, 9 април от 17.30 ч. родителите на децата в яслена и градинска възраст  могат да се консултират с д-р Силва Шивачева, дългогодишен началник на Първо детско отделение в болницата. Защо децата се разболяват често, как можем да подсилим имунитета им, кое състояние е опасно, при кое може да се изчака – тези въпроси вълнуват всички родители, чиито деца посещават детско заведение.

През цялото време на изложението – от 11 до 20 дни и в двата дни, на щанда на УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“ посетителите могат да получат информация за всички заболявания, които се лекуват в болницата, за начина на прием и др. Ще се проведе и изследване с мобилен доплер от съдов хирург, което е безплатно за посетителите.  Други безплатни изследвания и консултации се организират в самата болница в дните след изложението. На 12 и 19 април в Очно отделение ще с е проведат безплатни консултации за катаракта (перде на окото).

Специалистите от УМБАЛ Бургас, които ще консултират посетителите на „ЗонаЗдраве“ ще бъдат:

8 април, събота

11.30-13.30 – изследване на периферни съдове с доплер – д-р Стойчо Шишков, съдов хирург – Galleria VIP Club

14.00-16.00 – Консултации с логопед Вилияна Златева, Център за майчино и детско здраве

16.00-18.00 – Консултации с ревматолог д-р Мария Недкова

16.00-18.00 – Д-р Светослав Тодоров, консултации за неврохирургични и спешни състояния

16.30-18.30 ч. Училище за бременни и бъдещи родители Galleria VIP Club с участието на: д-р Стилияна Томова, неонатолог, д-р Златко Кироваков – АГ и акушерки от Родилно отделение на УМБАЛ Бургас – Руска Ганчева, Велина Василева.

9 април, неделя

11.00-13.00 ч. изследване на периферни съдове с доплер – д-р Стойчо Шишков, съдов хирург – Galleria VIP Club

12.00-14.00 – Д-р Даниел Петков, УНГ, консултации за УНГ-заболявания

17.30-18.00 – Училище за родители с Д-р Силва Шивачева, детски болести – Най-чести заболявания в яслена и градинска възраст – в Galleria VIP Club

[Общо: 1    Средно: 5/5]
Безплатни изследвания и контакти с лекари на здравно изложение в Бургас беше последно модифицирана от: март 29th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *