Безплатни ехомамографии и оценка на яйчников резерв в София

PRINT
мамограф преглед рак на гърдата

200 безплатни ехомамографии на млечна жлеза за жени до 40 години и 100 безплатни пакета за оценка на яйчников резерв, които включват изследвания на хормони и преглед при АГ специалист, за жени между 28 и 39 години предоставя МБАЛ „Надежда“, с подкрепата на CSMS и „Новартис България“.

Прегледите и консултациите ще се извършват в новооткритите кабинети по съхраняване на репродуктивните възможности на територията на МБАЛ „Надежда“ и новия медицински център „Надежда“, който ще се открие на 19 октомври в Paradise Сenter. Те са част от първата по рода си социална кампания „Запази надежда“, която стартира преди броени дни и се фокусира върху превенция на репродуктивното здраве при различни заболявания, които могат да доведат до затруднения в създаването на потомство както при жените, така и при мъжете.

Първият етап на „Запази надежда“ е свързан с темата за рак на гърдата: превенция, лечение, диагностика, както и възможностите за замразяване на яйцеклетки или ембриони преди химио или лъчетерапия. В този етап ще се говори още и за яйчниковия резерв – начини за оценка, необходимите прегледи.

Записванията се правят, чрез онлайн заявка тук.

След приемане на заявката, от администрацията на болницата ще се свържат с желаещите, за да им бъде записан точен час. При изчерпване на броя свободни часове, формите ще бъдат автоматично затворени.

Целите на кампанията е да се повиши информираността на хората, че навременната профилактика повишава значително шансовете за успешно лечение. При случаи на предстоящо тежко лечение, което може да засегне репродуктивните функции – замразяването на репродуктивен материал: яйцеклетки, ембриони и сперматозоиди, е процес по съхраняване на надежда за бъдещо поколение.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни ехомамографии и оценка на яйчников резерв в София беше последно модифицирана от: октомври 13th, 2020 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *