Акция по кръводаряване от петък в мол „Сити Център София“

PRINT
кръводаряване

На 25, 26 и 27 януари Националният център по трансфузионна хематология ще проведе акция за безвъзмездно и доброволно кръводаряване в столичния мол „Сити Център София“. На посочените дати от 11 до 16 часа мобилен екип за кръводаряване ще бъде на разположение на посетителите в търговския център.

Инициативата се провежда в рамките на започналата в края на миналата година кампания „БлагоДаря“, когато отново по покана на мола хематолози проведоха акция по кръводаряване. Тогава безвъзмездни и доброволни кръводарители станаха 50 от посетителите на търговския център.

На 22, 23 и 24 февруари кръвният център и „Сити Център София“ планират да проведат още една акция по кръводаряване в мола. Кампанията „БлагоДаря“ е в духа на тенденцията на съвременните общества – услугите да отиват при гражданите, а основният й акцент е благодарността.

През 2013 г. НЦТХ е планирал дейности за създаване и утвърждаване трайна мотивация на гражданите за безвъзмездно и доброволно кръводаряване. Целта е осигуряване на достатъчни количества кръв и кръвни съставки от ниско рискови редовни кръводарители.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Акция по кръводаряване от петък в мол „Сити Център София“ беше последно модифицирана от: март 29th, 2018 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *