Кардиолози в Александровска консултират безплатно пациенти, прекарали инфаркт

PRINT

Инфарктът е диагноза, която засяга все повече хора, понякога дори и в млада възраст. Лечението трябва да продължи и след спешната намеса за овладяване на спешното състояние. Затова специалистите от кардиологичната клиника на УМБАЛ „Александровска“ стартират инициатива с безплатни консултации за пациенти, прекарали инфаркт.

През целия месец юли те ще преглеждат всеки, който има този здравословен проблем. Кампанията стартира от 1.07.2016г., в приемно-консултативния кабинет на клиниката (вход на ул. „Пенчо Славейков”, срещу баня „Мадара”), с предварително записване на тел.: 02/ 9230 467 и 02/9230 339.

Освен ЕКГ и оценка на сърдечния статус, ще бъде правена и ехокардиография по пренценка на специалиста. Направления по НЗОК не се изискват. Желаещите да се консултират е необходимо да носят документацията, свързана с проблема (направени изследвания, епикризи и др.).

[Общо: 3    Средно: 2.7/5]
Кардиолози в Александровска консултират безплатно пациенти, прекарали инфаркт беше последно модифицирана от: май 25th, 2018 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *