Безплатни консултации за инвитро в болница „Доверие“

PRINT

Безплодието е един от сериозните проблеми на нашето време. Както при мъжа, така и при жената често това може да доведе до тежки емоционални и психологически травми. Информираността и навременната консултация със специалист са сигурните инструменти за превенция и лечение. При методите за лечение на безплодие се обединяват различни техники, сред които вътрематочна инсеминация (IUI), ин витро оплождане (IVF), ИКСИ оплождане (ICSI), трансфер на ембрионите в маточната кухина, замразяване и съхранение на сперматозоиди, яйцеклетки или ембриони. Наричаме ги методи на Асистирана Репродуктивни Технологии и тяхната основна функция е да заместят естествените процеси при оплождане, да помогне на човешкия организъм за зачеване.

Инвитро центърът на Медицински комплекс „Доверие“ от 2021 г. е правоприемник на „АСМП – МЦ София 2000“ ООД. С напълно обновена апаратура и екип, който влага цялото си сърце и опит в работата.  Голямо предимство е, че в него работят много добри андролози, акушер-гинеколози и инвитро-специалисти с дългогодишен опит, както и техническата база и операционни зали. Това позволява да се направи пункция или биопсия на тестиса в случаите на мъжки стерилитет. В практиката си лекарите имат богат опит с по-възрастни пациентки, с нормален антимюлеров хормон, който води до неуспешни ин витро процедури. Специализацията на центъра е именно в тези две полета на стерилната репродукция, защото това е най-сложната част – мъжкия стерилитет и намаления яйчников резерв при жените.

В края на месец юни отбелязваме Денят на репродуктивното здраве (25-ти юни). Водени от мисията да сбъднем на повече жени мечтата за свое дете, лекарите от Инвитро центърът на Медицински комплекс „Доверие“ организират през целия месец – безплатни консултации.

Те ще бъдат извършвани по следния график:

  • На 14.06.; 17.06.; 21.06; 24.06; 28.06; и
  • 1.07. от 16:00 до 18:00 ч. – д-р Таня Янакиева, акушер-гинеколог
  • На 28.06 от 10:00 до 14:00 ч. – д-р Елена Бангеева, акушер-гинеколог
  • На 29.06 от 15:00 до 19:00 ч. – д-р Елена Бангеева, акушер-гинеколог
  • Записването за прегледите е на телефон: 02 40 36 414 и 088 2 11 27 52

След консултацията по преценка на лекаря от Инвитро центърът на Медицински комплекс „Доверие“ се дава възможност да бъдат извършени допълнителни изследвания, включително и „Спермограма по Крюгер“ или изследване на „Антимюлеров хормон“, използващ се за оценка на яйчниковия резерв.

Известни също и като методи на изкуствено осеменяване, те се прилагат при установена стерилност, както при мъжа, така и при жената. Ако в продължение на една година опити, два-три пъти седмично не се стигне до забременяване по естествен път – хубаво е да се потърси консултация със специалист.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Безплатни консултации за инвитро в болница „Доверие“ беше последно модифицирана от: юни 10th, 2022 Iliana Angelova

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *