Известен диетолог ог Гърция съветва в Пловдив

PRINT

Един от най- известните специалисти по храненето в България – Ипократис Пападимитракос ще дава съвети за здравословно хранене в Пловдив в събота, 13 април. Това ще стане в известния клуб „Тотал спорт“, който се намира в центъра на града.

Той е известен на пациентите като инструктор и диетолог от столичен фитнес център. Основната идея в тези първи години е трениращите за здраве да комбинират хобито си с правилно хранене. През 2000 година създава собствен кабинет, в който до закриването му консултации получават над 5000 души, сред които и популярни публични личности.

Той е с над 10-годишен стаж в разрешаване на проблемите с храненето. Роден е в Гърция, но от 1993-та година се установява в София. В Националната спортна академия завършва кинезитерапия, има диплома и по психология от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Защитава докторат и специализира в областта на психосоматичните заболявания.

Преди 3 години заедно със своя екип Ипократис Пападимитракос създава инициативата „Здравословна почивка“, вдъхновена от съвременния начин на живот и от желанието да създаде идеалния начин за релаксация и противопоставяне на стреса. Миналата година се включва се в екипа на първия Център за красота и самочувствие, в който се комбинират грижи за външния вид и духа, с кабинети по диетология, психология и личен стил. Излиза и първата му книга – „ИПОлогия на храненето. За диетите, за душата и борбата с килограмите“, в която запознава читателите със своите методи на работа и предлага напълно различен подход към диетите и „борбата“ с килограмите.

[Общо: 0    Средно: 0/5]
Известен диетолог ог Гърция съветва в Пловдив беше последно модифицирана от: февруари 2nd, 2019 root

Още

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *