Реклама
Начало Новини В Инфекциозната клиника на ВМА лекуват вече и деца

В Инфекциозната клиника на ВМА лекуват вече и деца

0
Реклама

В Клиниката по инфекциозни болести към Военномедицинска академия вече ще могат да се лекуват и деца от 12 до 18-годишна възраст. Това става възможно след подписването на нов рамков договор между болницата и Националната здравноосигурителна каса. Промените влизат в сила от 01.05.2016г.

Ако търсите добър лекар по инфекциозни болести, Клиниката на ВМА е подходящо място. Тя е една от най-големите в МБАЛ-София на ВМА. Основният й приоритет е да осигури най-високо качество на клинични грижи, обучение и научни изследвания в духа на най-добрата академична традиция. За целта е създаден екип от висококвалифицирани специалисти с разнообразни клинични и научни интереси, които заедно с най-модерната клинична база предоставят широк диапазон от диагностични и терапевтични възможности.

Клиниката е единствената в България за изолация и лечение на особено опасни инфекции и подготвени специалисти по медицински отговор на биотероризъм.

Реклама

Освен клинични грижи, специалистите в клиниката осъществяват 24-часова спешна и консултантска дейност, и предоставя консултации по клинично лечение не само на заразни, но и на всички инфекциозни болести. В допълнение на другите дейности, клиниката извършва пълно проследяване на своите пациенти след изписване до пълното им възстановяване.

Реклама

Exit mobile version